Hakkebøffer i fad
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
25minutter
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
25minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Vask og snit grøntsagerne. Form det hakkede kød til 4 bøffer og krydr dem med salt og peber.
  3. Brun hakkebøfferne på en pande med lidt fedtstof. De skal ikke gennemsteges, men bare lige have lidt farve. Læg bøfferne i et ildfast fad.
  4. Steg champignonerne gyldne på panden, og tilsæt herefter løg der steget til de er klare.
  5. Tilsæt peberfrugter og paprika og lad det svitse et øjeblik. Tilsæt herefter madlavningsfløde, mælk, tomatpure, timian og sukker.
  6. Lad saucen koge et par minutter, og jævn evt. saucen en smule med lidt vand og mel. Smag til med salt og peber.
  7. Hæld saucen og grøntsagerne over bøfferne i fadet. Stil fadet i ovnen i ca. 20-25 minutter idntil bøfferne er færdige.
  8. Server bøfferne med kogt fuldkornspasta og dampede grønne bønner
Recipe Notes

Pris pr. person: 15-17 kr