Hokkaidosuppe m. ristet bacon
Region
Suppe
Forberedelses tid
10
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Forberedelses tid
10
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Ingredienser
1
hokkaido græskar
ca. 1 kg
3
løg
500
g
knoldselleri
3
fed
hvidløg
2
tsk
timian
1
liter
vand
1
bouillonterning
2,5
dl
oma madlavningsfløde 4%
olie
1
pk bacontern
Tilbehør: fuldkornsbaguette
Instruktioner
Hokkaidoen vaskes og skæres over. Fjern kernerne med en ske og skær den i grove tern. Lad skrællen side på, da den afgiver smag og er sund.
Knoldselleri skrælles og skæres i grove tern.
Svits hvidløg og løg i lidt olie i en stor gryde.
Tilsæt hokkaido og knoldselleri, lad det stege i 5 minutter, hvorefter vand og bouillon hældes ved.
Det hele skal simre ved svag varme til grøntsagerne er møre, hvorefter suppen blendes. Tilsæt madlavningsfløde og rør rundt.
Smag til med timian, salt og peber og tilsæt evt. lidt vand hvis du vil have suppen lidt tyndere.
Rist bacontern sprøde på en pande.
Server suppen med den sprød bacon og lun baguette (og evt. en klat creme fraiche hvis du har).
Recipe Notes
Pris pr. person: 11-13 kr