Kartoffelomelet m. røget makrel og grønt
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
45minutter
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
45minutter
Ingredienser
  • 500g kartofler
  • 6 æg
  • 2dl minimælk
  • 1tsk salt
  • 2spsk olie til stegning
  • 150g varmrøget makrel
  • 250g cherrytomater el. alm tomateri både
  • 250g grønne asparges
Instruktioner
  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
  2. Pisk æg, mælk samt salt og peber sammen i en skål.
  3. Skær kartoflerne i kvarte.
  4. Opvarm lidt fedtstof på panden ved jævn varme og svits kartoflerne i ca. 2-3 minutter.
  5. Skru ned til svag varme og hæld æggemassen udover kartoflerne.
  6. Skub forsigtigt i omeletten til den begynder at stivne. Bag omeletten (uden låg) i ca. 15-20 min.
  7. Vask tomaterne og aspargesen . Skær tomaterne i både, knæk/skær den nederste del af aspargesen og smid væk. Resten af aspargesen skæres i grov stykker.
  8. Makrel plukkes i mindre stykker (hvis der er skind og ben på makrellen, skal dette fjernes først).
  9. Fordel makrel og grøntsager udover omeletten og servér straks, evt. med et stykke rugbrød til.
Recipe Notes

Pris pr person: ca. 15 kr