Krydret svinefilet med grøn kartoffelsalat
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
25minutter
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
25minutter
Ingredienser
Grøn pastasalat
  • 1kg kartoflergerne små nye kartofler
  • 1 broccolii små buketter
  • 350g ærteroptøet eller friske
  • 1 agurk i tern
  • 2,5dl cheasy fraiche 5%
  • 2spsk mayonnaise
  • 2fed hvidløg
  • 2tsk sennep gerne dijon
  • rigeligt salt og peber
  • evt et drys purløg eller persille hvis du har
Krydret svinefilet
  • 4-500 g Dansk filet med hvidløg og artiskok, sweet BBQ og chili eller ramsløg og soltørret tomat
Instruktioner
Grøn kartoffelsalat
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær broccolien i små buketter og skræl/skrab kartoflerne og skær dem i halve eller kvarte (alt efter størrelse).
  3. Kog kartoflerne til de er møre i letsaltet vand, og lad broccolien koge med de sidste 2 minutter. Kartofler og broccoli køles af. (Det kan hurtigt afkøles ved at overhælde det med kold vand)
  4. Skær agurk i små tern og optø ærterne.
  5. Bland ingredienserne sammen til dressingen, og vend kartofler, grøntsager og dressing sammen til en lækker salat. Stil den på køl indtil kødet er færdig.
Krydret svinefilet
  1. Kom svinefileten i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir. Bag den i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25 minutter. Lad den trække 5-10 minutter inden du skærer den i skiver.
  2. Servér med grøn kartoffelsalat.