Pastafad med skinke og grønt
Antal personer Forberedelses tid
4personer 20minutter
Tilberedningstid
20minutter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 20minutter
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
Bechamelsauce
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Kog pastaen som anvist på pakken i letsaltet vand.
  3. Imens pastaen koger skæres grøntsagerne i mundrette stykker og der laves bechamel sauce.
Bechamelsauce
  1. Lav en jævning af 1 dl vand og mel. Bring mælken i kog i en gryde under omrøring. Tilsæt meljævningen under omrøring. Tilsæt revet ost og kog sovsen igennem, stadig under omrøring. Smag til med salt, peber og muskatnød.
Pastafad
  1. Fordel den kogte pasta, skinketern og grøntsagerne i et ildfast fad.
  2. Hæld sauce over og drys med resten af osten.
  3. Gratiner pastafadet i ovnen i ca. 20 minutter til osten er gylden. Servér.
  4. Tip: Har du grøntsagsrester der skal bruges kan de fleste grøntsager bruges i fadet. Jeg laver tit fadet ala køleskab for at få brugt rester, og elsker at bruge tomater, porrer, ærter, gulerødder, kål, osv.