Rød peberfrugtsuppe m. fuldkornspasta
Region
Suppe
,
Vegetarisk
Forberedelses tid
5
minutter
Tilberedningstid
25
minutter
Forberedelses tid
5
minutter
Tilberedningstid
25
minutter
Ingredienser
500
g
rød peberfrugt el. snackpeber
2
løg
2
fed
hvidløg
1
ds
hakkede tomater
1
liter
oksebouillon
okseterning + vand
2,5
dl
oma madlavningsfløde 4%
1
spsk
sukker
1
spsk
paprika
salt og peber
evt. chili hvis du har
200
g
fuldkornspastaskruer
Instruktioner
Skyl og rens peberfrugterne for “indmad”. Skær dem i lidt grove stykker. Gør det samme med løg og hvidløg.
Kom peberfrugt, løg, hvidløg, hakket tomat, krydderier og bouillon op i en stor gryde.
Varm op under gryden og lad det simre til peberfrugterne er bløde, ca. 15 minutter.
Blend suppen og bring den i kog. Tilsæt pastaskruer og lad dem koge med til de er møre.
Tilsæt madlavningsfløde og varm suppen uden at den kommer i kog.
Smag til med salt og peber.
Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis du synes suppen er for tyk.
Serveres straks, velbekomme!
Recipe Notes
Pris i alt pr. person: 8-10 kr