Sund Fish’n’chips
Forberedelses tid
20minutter
Tilberedningstid
45minutter
Forberedelses tid
20minutter
Tilberedningstid
45minutter
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 160 grader varmluft
  2. Skræl knoldselleri og kartofler, og skær det ud i passende stave. Vend stavende med olie og krydderier.
  3. Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 30 minutter – vend fritterne undervejs. Herefter skruer du ovnen op på 220 grader og bager fritterne 20-30 minutter til de lækre og (halv)sprøde, vend fritterne jævnligt.
  4. Fiskefiletterne paneres først i æg og derefter i en blanding af grahamsmel, rasp og salt og peber
  5. Steg fiskene 2 minutter på hver side ved jævn varme
  6. Servér fisk og fritter med citronsaft og lidt dyppelse.
Recipe Notes

Pris pr person: ca. 17 kr