Fuldkornsspaghetti m. grøntsagskødsauce
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
20minutter
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
  • 4-500g hakket oksekødmax 10% fedt
  • 1ps pasta grøntel. italiensk grøntsagsblanding
  • 2-3 gulerødderrevet
  • 1ds tomatpasta140 g
  • 1 oksebouillonterning
  • 300g fuldkornsspaghetti
  • 3dl vandel. 1,5 dl vand + 1,5 dl. mælk
  • 1tsk salt
  • olie til stegning
  • lidt paprika og oregano, efter smag
  • evt. revet parmesan hvis du har og kan lide det
Instruktioner
  1. Skræl gulerødderne og riv dem fint.
  2. Opvarm olie i en gryde og brun kødet.
  3. Når kødet er brunet tilsættes gulerødder og pasta grønt, og det hele varmes igennem.
  4. Tilsæt vand, bouillon samt tomatpasta, og bring saucen i kog.
  5. Lad saucen stå og koge ind. Smag til med salt og peber.
  6. Spaghettien koges som anvist på posen
  7. Server hele molevitten med et drys parmesan.
  8. Tip! Har du rester af squash, champignon, aubergine, tomater, peberfrugt eller andet, så hak dem fint og tilføj til sauce (jeg putter dem ofte i foodprocessoren, så går det stærkt)
Recipe Notes

Pris pr. person: 11-13 kr