Bland alle ingredienserne til de græske bøffer sammen i en skål og stil på køl.
Ovnkartofler
Kartoflerne vaskes og evt. skrælles. Skær kartoflerne i både, og vend dem med olie, citronsaft og krydderier (fetaen gemmes til senere).
Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir og bag kartoflerne i ovnen i ca. 30 minutter – vend gerne i dem undervejs. Efter 30 minutter smuldres fetaen udover kartoflerne, og kartoflerne bages yderligere 15 minutter.
Kålsalat
Snit kålen fint. Vask og snit peberfrugten i lange tynde strimler. Tomaterne skæres i både, agurk i tern og løget i fine strimler. Bland alle de snittede grøntsager i en stor skål.
Bland olie, citronsaft, hvidløg og krydderier, og vend det sammen med grøntsagerne. Lad det gerne stå op trække i minimum 30 minutter,
Bøffer
Form farsen til 4 bøffer, og steg dem i lidt olie på panden til de er gennemstegt. Ca 5-6 minutter på hver side.