Græsk bøf med ovnkartofler og græsk kålsalat
Forberedelses tid
30minutter
Tilberedningstid
45minutter
Forberedelses tid
30minutter
Tilberedningstid
45minutter
Ingredienser
Græske bøffer
Græske ovnkartofler
Græsk kålsalat
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland alle ingredienserne til de græske bøffer sammen i en skål og stil på køl.
Ovnkartofler
  1. Kartoflerne vaskes og evt. skrælles. Skær kartoflerne i både, og vend dem med olie, citronsaft og krydderier (fetaen gemmes til senere).
  2. Fordel kartoflerne på en bageplade med bagepapir og bag kartoflerne i ovnen i ca. 30 minutter – vend gerne i dem undervejs. Efter 30 minutter smuldres fetaen udover kartoflerne, og kartoflerne bages yderligere 15 minutter.
Kålsalat
  1. Snit kålen fint. Vask og snit peberfrugten i lange tynde strimler. Tomaterne skæres i både, agurk i tern og løget i fine strimler. Bland alle de snittede grøntsager i en stor skål.
  2. Bland olie, citronsaft, hvidløg og krydderier, og vend det sammen med grøntsagerne. Lad det gerne stå op trække i minimum 30 minutter,
Bøffer
  1. Form farsen til 4 bøffer, og steg dem i lidt olie på panden til de er gennemstegt. Ca 5-6 minutter på hver side.
  2. Server bøfferne med ovnkartofler og kålsalat.
Recipe Notes

Pris pr person: 18-19 kr