Herregårdsbøf
Region
Dansk
,
Oksekød
Forberedelses tid
10
minutter
Tilberedningstid
50
minutter
Forberedelses tid
10
minutter
Tilberedningstid
50
minutter
Ingredienser
450
g
hakket oksekød
max 10% fedt
1
kg
kartofler
1
ps
ærter
frost
250
g
cherrytomater
1
gl
bearnaise sauce
paprika
olie
salt og peber
Instruktioner
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Kartoflerne skrælles og skæres i både. Vend dem med 2 spsk. olie og paprika-
Fordel kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen 45-50 minutter til de sprøde.
Vask cherrytomaterne og kom dem i et lille ildfast fad. Drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 15-20 minutter.
Varm ærter og bearnaise som anvist på posen.
Form kødet til 4 hakkebøffer, krydr med salt og peber. Gennemsteg dem på panden ca. 6 minutter på hver side alt efter tykkelse.
Servér bøfferne med kogte ærter, bagte tomater, kartofler samt lun bearnaise.
Recipe Notes
Pris pr. person: 13-15 kr