Hønsesalat med kalkunbacon
Antal personer Forberedelses tid
4-6personer 15minutter
Tilberedningstid Ventetid
40minutter 60minutter
Antal personer Forberedelses tid
4-6personer 15minutter
Tilberedningstid Ventetid
40minutter 60minutter
Ingredienser
Hønsesalat
  • 250-300g kyllingbryst, inderfilet, lårfilet, osv.
  • vand + 1 bouillonterning
  • 200-250g champignoni skiver
  • olie til stegning
  • 0,5ds aspargessnittergem lidt af væden
  • 1dl cheasy fraiche 5%
  • 2spsk mayonnaise
  • 1tsk dijon sennep
  • 1spsk væde fra aspargessnitterne
  • 1skvæt citronsaft
  • salt og peber
Tilbehør
  • 1pk kalkunbacon i skiver
Instruktioner
  1. Kog kyllingen i lidt vand sammen med en bouillonterning i ca. 20 minutter. Lad kyllingen stå og trække i vand i 10 minutter inden du tager den op og lad kødet kåle. Kødet skæres ud i mundrette bider.
  2. Champignonerne renses grundigt for jord og skæres i halve skiver. Rist champignoner i lidt fedtstof på panden til de er gyldne. Lad champignonerne køle af.
  3. Hæld væden fra aspargessnitterne (gem 1 spsk), og bland snitterne med fraiche 5%, mayonnaise, citronsaft, 1 spsk væde fra snitterne, sennep samt et drys salt og peber.
  4. Tilføj ristede champignon og kyllingestykker og vend det hele rundt. Smag til med salt og peber.
  5. Lad hønsesalaten trække i køleskabet minimum 1 time inden servering.
  6. Hønsesalaten serveres med sprødstegt kalkunbacon.