Marinerede sild med løgringe, kogte æg og karrysalat
Antal personer
8personer
Antal personer
8personer
Ingredienser
  • 1spand marinerede sild400 g
  • 2 løg
  • 4 æg
Opgraderet karrysalat
  • 1 karrysalat300 g
  • 1 ægkogt
  • 1 æblei fine tern
  • 1spsk flødeskumtag evt. en skefuld fra når du laver risalamande
  • 1tsk karry
  • 1tsk sukker
Instruktioner
  1. Silden skæres ud i mindre bider. Skær løg i ringe, og anret silden i en skål sammen med løg.
  2. Æggene koges og skæres i både – server som tilbehør.
Karrysalat
  1. Kog ægget og hakket det fint. Æblet hakkes i små fine tern.
  2. Bland karrysalat sammen med æg, æble, karry og sukker. Vend flødeskummen i karrasalaten, så den bliver luftig.