Spicy kål med kartofler og hakket kød
Region
Oksekød
Forberedelses tid
10
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Forberedelses tid
10
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Ingredienser
450
g
hakket oksekød el. svinekød
max 10% fedt
0,5
kg
hvidkål el. spidskål
fint snittet
1
kg
kartofler
i tern
2
løg
i tern
3
gulerødder
i tern
2
fed
hvidløg
4
tsk
paprika
4
dl
vand
1
bouillonterning
okse
2
tsk
spidskommen
1
tsk chili
stødt kan undlades
2
spsk
olie til stegning
salt og peber
Instruktioner
Snit kålen i strimler. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Hak løgene og skær gulerødderne i tern/skiver.
Opvarm olie i en stor gryde og svits kål, kartofler, løg og gulerødder 3-4 minutter.
Tilsæt krydderier, hvidlåg og kød. Svits til kødet har skiftet farve. Tilsæt bouillonterning og vand, og lad retten småkoge under låg ca. 20 min.
Recipe Notes
Pris pr. mand: 9-10 kr