Thaisuppe med rejer
Ingredienser
  • 2 løg
  • 1 peberfrugtrød eller gul
  • 3fed hvidløg
  • 2spsk olie til stegning
  • 2spsk karryeller rød karrypasta
  • 7dl vand
  • 1 bouillonterninghøns eller grøntsag
  • 400ml kokosmælk
  • 1spsk paprika
  • 1spsk sukker
  • chilipulver efter smag
  • 1dl risel. 3 dl kogte ris (f.eks. en rest)
  • salt og peber
  • 200g rejeroptøet
Tilbehør
  • 1pk fuldkornsbaguettes
Instruktioner
  1. Skær løg, rød peber og hvidløg i små stykker.
  2. Opvarm olien i en stor gryde. Tilsæt først karry og lad den svitse kort af. Tilsæt løg og svits til de er klare. TIl hvidløg og peberfrugt og lad det svitse kort med.
  3. Tilsæt vand, kokosmælk, bouillonterning samt 1 dl ris. Lad suppen koge til risen er møre. Tilsæt sukker, paprika og chilipulver. Smag suppen til med salt og peber.
  4. Tilsæt de optøede rejer og varm suppen kort igennem. Server med lune baguettes.
Recipe Notes

Pris pr person: 14-15 kr