Burger med fiskefrikadeller og ovnbagte rodfrugter
Forberedelses tid
20minutter
Tilberedningstid
40minutter
Forberedelses tid
20minutter
Tilberedningstid
40minutter
Ingredienser
  • 4store fuldkornsburgerboller
  • 400g fiskefars
  • 0,5 iceberg
  • 0,5 agurk
  • 2 tomat
  • 1kg blandede rodfrugterpastinak, persillerødder, knoldeselleri, jordskok osv.
  • 2spsk olie
  • 2tsk timian
  • salt og peber
  • remoulade
Instruktioner
Rodfrugter
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette stykke. Vend dem med olie og timian samt salt og peber.
  2. Fordel rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 40 minutter. Rør gerne i dem undervejs.
Fiskeburger
  1. Form farsen til enten små frikadeller eller til 4 store bøffer. Steg dem i lidt olie på panden til de er gyldne og gennemstegte.
  2. Snit grøntsagerne og lun bollerne. Smør bollerne med remoulade eller en kombination af mayo og sennep. Fyld bollerne med masser af grønt samt fiskefrikadeller og servér dem sammen med de bagte rodfrugter.