Chili con carne
Forberedelses tid
10minutter
Tilberedningstid
30minutter
Forberedelses tid
10minutter
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
  • 1spsk olie
  • 450g hakket oksekødmax 10% fedt
  • 2fed hvidløg
  • 2 løg
  • 2tsk Oregano
  • 2tsk paprika
  • 2tsk stødt spidskommen
  • 1tsk stødt chili
  • 2ds hakkede tomater
  • 1 squash revet
  • 1 peberfrugti fine tern
  • 2ds røde kidneybønner
  • 2,5-3dl vand
  • salt og peber
  • evt. 1 stang kanel hvis du harhusk at tage den op inden servering
Tilbehør
  • 300g ris
  • 2,5dl cheasy fraiche 5%
Instruktioner
  1. Varm olien op i en gryde, og svits oksekødet.
  2. Hak hvidløg og løg fint, og tilsæt det til kødet sammen med oregano, paprika, spidskommen, og chili. Svits det hele under omrøring i ca. 2-3 minutter, hvorefter tomaterne tilsættes.
  3. Riv squash og og skær peberfrugt i fine tern, og kom dem ved sammen med kidneybønner og vand. (Tilsæt evt. en stang kanel, det giver en super god smag)
  4. Lad det hele simre ved lav varme i ca. 30 minutter, gerne mere hvis du har tid. Smag til med salt og peber og evt. mere chili.
  5. Kog risen som anvist på posen, og server chili con carnen med ris og en klat fraiche på toppen.
Recipe Notes

Pris pr. person: 14-16 kr