Indonesisk karrysuppe m. kylling
Region
Kylling
,
Suppe
Tilberedningstid
30
minutter
Tilberedningstid
30
minutter
Ingredienser
1
spsk
olie
gerne raps- eller olivenolie
300
gram
kyllingbryst eller inderfilet
2
løg
2,5
spsk
karry
3
fed
hvidløg
2
ds
flåede tomater
1
ds
ferskner + lage
2
kylling bouillonterninger
5
dl
vand
2,5
dl
oma madlavningsfløde 4%
salt og peber
1
tsk
chili
stødt eller frisk hvis du har
Tilbehør: fuldkornsbaguettes
Instruktioner
Skær kyllingen i tern og hak løgene fint.
Svits kyllingen sammen med karry, løg og hvidløg i olien i en stor gryde – kyllingen behøver ikke at blive gennemstegt, den skal bare tage farve.
Kom herefter de flåede tomater samt vand og bouillonterninger i gryden.
Hak fersknerne i små tern og kom i sammen med 2/3 af saften fra dåsen.
Tilsæt chili efter smag.
Lad suppen koge op og lad den småkoge i 10 minutter
5 min inden servering tilsættes madlavningsfløden.
Smag til med salt og peber.
Serveres med lune fuldkornsbaguettes
Recipe Notes
Pris pr. person: 15-17 kr