Kylling i karry
Region
Indisk
,
Kylling
Tilberedningstid
30
minutter
Tilberedningstid
30
minutter
Ingredienser
400
g
kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet
1
ps
karrygrønt
eller hvis du ikke handler i Rema, en wokblanding
1
æble
1
ds
kokosmælk
400 ml
3
spsk
fraiche 5%
1-2
tsk
karry
1
stk
hønsebouillonterning
300
g
ris el. grov bulgur
salt og peber
mel til jævning
olie til stegning
1
ps
blomkålsris, 350 g
Instruktioner
Kyllingen skæres i mindre tern.
Varm lidt olie i en gryde og tilføj kylling og karry. Lad det svitse et par minutter.
Tilsæt posen med grønt og svits et par minutter.
Tilsæt kokosmælk og bouillonterning, og bring retten i kog.
Tilsæt æblet skåret i tern og lad retten simre minimum 10-15 minutter.
Tilsæt fraiche og smag retten til med salt og peber. Jævn evt. hvis du ønsker en tykkere sauce.
Kog risen som anvist på posen og kog blomkålrisen med de sidste 5-7 minutter. Bland rundt og servér
Recipe Notes
Pris pr. person: 13-16 kr