Kylling i karry
Tilberedningstid
30minutter
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
  • 400g kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet
  • 1ps karrygrønteller hvis du ikke handler i Rema, en wokblanding
  • 1 æble
  • 1ds kokosmælk400 ml
  • 3spsk fraiche 5%
  • 1-2tsk karry
  • 1stk hønsebouillonterning
  • 300g ris el. grov bulgur
  • salt og peber
  • mel til jævning
  • olie til stegning
  • 1ps blomkålsris, 350 g
Instruktioner
  1. Kyllingen skæres i mindre tern.
  2. Varm lidt olie i en gryde og tilføj kylling og karry. Lad det svitse et par minutter.
  3. Tilsæt posen med grønt og svits et par minutter.
  4. Tilsæt kokosmælk og bouillonterning, og bring retten i kog.
  5. Tilsæt æblet skåret i tern og lad retten simre minimum 10-15 minutter.
  6. Tilsæt fraiche og smag retten til med salt og peber. Jævn evt. hvis du ønsker en tykkere sauce.
  7. Kog risen som anvist på posen og kog blomkålrisen med de sidste 5-7 minutter. Bland rundt og servér
Recipe Notes

Pris pr. person: 13-16 kr