Madroulade med pulled chicken og coleslaw
Forberedelses tid
30minutter
Tilberedningstid
30minutter
Forberedelses tid
30minutter
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
Roulade
  • 4 æg
  • 125g hvedemel
  • 5dl minimælk
  • 0,5tsk salt
Pulled chicken
  • 450g kyllingebryst, inderfilet eller lårfilet
  • 4spsk ketchup
  • 1spsk paprika
  • 0,5tsk spidskommen
  • evtet drys chilipulver
  • 1tsk sukker
  • 1tsk salt
  • peber
Coleslaw
  • 500g spidskålfintsnittet
  • 3-4 gulerødderrevet
  • 2,5dl cheasy faiche 5%
  • 1tsk sennepgerne dijon
  • 2tsk sukker
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
Pulled chicken
  1. Kog kyllingen i letsaltet vand i 15-20 minutter. Vandet skal kun lige dække kyllingen.
  2. Tag kyllingen af varmen og lad den trække i vandet i minimum 10 minutter, gerne længere.
  3. Kyllingen tages op af vandet og rives i strimler med to gafler. Bland kyllingestrimlerne med ketchup og krydderier, og smag til med salt og peber
Coleslaw
  1. Kålen snittes fint, Gulerødderne skrælles og rives fint. Bland gulerødder, kål, fraiche, sennep, sukker og salt og peber sammen i en skål. Lad det gerne trække lidt på køl.
Roulade
  1. Alle ingredienser til roulade dejen piskes sammen og hældes ud i en stor bradepande beklædt med bagepapir. Bag rouladen midt i ovnen i ca. 30 minutter.
  2. Fordel coleslaw og kylling på rouladen, og rul den sammen. Du kan forsøge at skære den i skiver, det kan dog være svært, så jeg plejer at skære den i kvarte.
  3. Velbekomme!
Recipe Notes