Mørbradgryde
Region
Dansk
,
Svinekød
Forberedelses tid
15
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Forberedelses tid
15
minutter
Tilberedningstid
20
minutter
Ingredienser
500
g
svinemørbrad
1
pk
bacon i tern
1
pk/ds
cocktailpølser
1
bk
champignon
skåret i skiver
2
gulerødder
i skriver
1
aubergine
i tern
2
peberfrugter
i tern
2
løg
i tern
1
hvidløg
1
ds
tomatpasta
140 g
1
bouillonterning
svin, okse el. kylling
4
dl.vand
2,5
dl
oma madlavningsfløde 4%
2
spsk
paprika
salt og peber
mel til jævning
2
spsk
olie til stegning
300
g
ris eller grovbulgur
Instruktioner
Trim svinemørbraden for fedt og sener, og skær den i strimler.
Gulerødder, champignon, aubergine, peberfrugt samt løg og hvidløg rengøres og skæres i tern.
Svits bacontern i en stor gryde til de er gyldne. Tilsæt mørbrad, løg, hvidløg og champignon og svits det et par minutter.
Tilsæt resten af grøntsagerne og svits et par minutter.
Tilsæt vand, bouillon, tomatpasta samt krydderier og bring det i kog. Lad retten simre minimum 15-20 minutter – gerne længere.
Tilsæt madlavningsfløde og cocktailpølser og varm retten igennem.
Jævn retten med mel og vand, og smag til med salt og peber.
Kog risen som anvist på pakken. Servér!
Recipe Notes
Pris pr. person: 17-20 kr