Mørbradgryde
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
20minutter
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
20minutter
Ingredienser
  • 500g svinemørbrad
  • 1pk bacon i tern
  • 1pk/ds cocktailpølser
  • 1bk champignonskåret i skiver
  • 2 gulerødderi skriver
  • 1 auberginei tern
  • 2 peberfrugteri tern
  • 2 løgi tern
  • 1 hvidløg
  • 1ds tomatpasta140 g
  • 1 bouillonterningsvin, okse el. kylling
  • 4 dl.vand
  • 2,5dl oma madlavningsfløde 4%
  • 2spsk paprika
  • salt og peber
  • mel til jævning
  • 2spsk olie til stegning
  • 300g ris eller grovbulgur
Instruktioner
  1. Trim svinemørbraden for fedt og sener, og skær den i strimler.
  2. Gulerødder, champignon, aubergine, peberfrugt samt løg og hvidløg rengøres og skæres i tern.
  3. Svits bacontern i en stor gryde til de er gyldne. Tilsæt mørbrad, løg, hvidløg og champignon og svits det et par minutter.
  4. Tilsæt resten af grøntsagerne og svits et par minutter.
  5. Tilsæt vand, bouillon, tomatpasta samt krydderier og bring det i kog. Lad retten simre minimum 15-20 minutter – gerne længere.
  6. Tilsæt madlavningsfløde og cocktailpølser og varm retten igennem.
  7. Jævn retten med mel og vand, og smag til med salt og peber.
  8. Kog risen som anvist på pakken. Servér!
Recipe Notes

Pris pr. person: 17-20 kr