Roastbeef m. tilbehør
Antal personer Forberedelses tid
4personer 25minutter
Tilberedningstid
40minutter
Antal personer Forberedelses tid
4personer 25minutter
Tilberedningstid
40minutter
Instruktioner
Roastbeef
  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Varm en pande med olie. Brun kødet godt på alle sider. Drys med salt og peber, og steg roastbeefen i ovnen i ca. 30 minutter, afhængig af kødets tykkelse, og hvor rødt du vil have det.
  3. Pak straks det færdigstegte kød godt ind i stanniol og viskestykker, og lad det trække mindst 15-20 minutter inden du skærer stegen i skiver af ca. 1 cm.
Glaserede grøntsager
  1. Gulerødder og løg skrælles og skæres i grove stykker. Vask sugar snapsene.
  2. Kom grøntsagerne i et ildfastfad og vend dem sammen med acaciehonning, balsamico og 1 spsk olie. Drys med salt og peber.
  3. Bag grøntsagerne i ovnen ved ca. 200 grader i 20 minutter.
Tilbehør
  1. Tilbered røstierne som anvist på posen og lun bearnaisesaucen.
  2. Server straks 🙂
Recipe Notes

Pris pr person: 18-20 kr