Tortillapizza med gnavegrønt
Region
Dansk
,
Italiensk
Forberedelses tid
10
minutter
Tilberedningstid
15
minutter
Forberedelses tid
10
minutter
Tilberedningstid
15
minutter
Ingredienser
1
pk
fuldkornstortillas, 6 stk
1
karton
tomatpasata
Fyld
1
pk
skinke i strimler
eller parmaskinke
1
ds
tun i vand, 140 g
1
ps
cheasy revet mozzarella
1
løg
i ringe
1
ds
majs
Tilbehør
4
store
gulerødder
i stave
0,5
agurk
i stave
Instruktioner
Tænd ovnen på 200 grader.
Snit grøntsagerne og hæld vandet fra tun og majs.
Fordel tortillaerne på bageplader med bagepapir.
Smør tortillaerne med tomatpasata. På 4 af pizzaerne fordeles skinken og på de sidste 2 fordeles tun i vand. Fordel løgringe og majs på alle pizzaerne og drys med ost.
Bag pizzaerne ovnen i ca. 10-15 minutter.
Servér pizzaerne med grøntsagsstave.
Recipe Notes
Pris pr person: 13-14 kr