Grov tærte med laks og spinat
Forberedelses tid
20minutter
Tilberedningstid
25minutter
Forberedelses tid
20minutter
Tilberedningstid
25minutter
Ingredienser
Instruktioner
Tærtedej:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og ælt det sammen, så det bliver en fast masse. Hold igen med vandet, og tilsæt det lidt ad gang indtil dejen kan hænge sammen.
  3. Fordel dejen i en stor smurt tærteform eller springform, og prik huler rundt omkring i dejen med en gaffel.
  4. Forbag tærtebunden i 15 minutter.
Fyld:
  1. Optø den hakkede spinat og klem den værste overskydende væske fra.
  2. Skær laksen i mindre stykker.
  3. Pisk æg, spinat og fraiche samt salt og peber sammen i en skål og hæld herefter æggemassen udover tærten. Fordel laksestykkerne udover hele tærten.
  4. Bag tærten i 20-25 minutter til tærten er gylden og æggemasse er fast.
  5. Serveres med gulerods- og agurkestave eller evt. med en god salat.
  6. Tip! Har du en rest smørost kan du give tærten et par klatter til sidst inden den kommer i ovnen.
Recipe Notes

Pris pr person: 13-14 kr