Karrysuppe m. kokosmælk og ris
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
25minutter
Forberedelses tid
15minutter
Tilberedningstid
25minutter
Ingredienser
  • 1spsk olie
  • 2 løgi tern
  • 2fed hvidløg
  • 3spsk karry
  • 3 gulerødderi tern
  • 2 peberfrugtergerne rød
  • 1 æblegerne syrligt, i tern
  • 400ml kokosmælk
  • 6dl vand
  • 2 bouillonterningerhøns eller grøntsag
  • 1spsk paprika
  • 1,5dl ris
  • 2spsk citronsaft
  • salt og peber
  • evt. mel til jævning
Tilbehør
  • 1pk fuldkornsbaguettes
Instruktioner
  1. Løg og hvidløg skrælles og hakkes i fine tern. Varm lidt olie og svits først løg og karry af et par minutter og tilføj herefter hvidløg.
  2. Gulerødder skrællet og skåret i tern tilføjes sammen med peberfrugt og æble i tern. Svits kort.
  3. TIlføj vand, kokosmælk, bouillonterninger, ris, paprika samt citronsaft. Lad det simre til risene er møre.
  4. Smag suppen til med salt og peber, og jævn den evt, med lidt meljævning.
Recipe Notes

Tip! Ønsker du kød kan opskriften kan også laves med kogt kylling eller rejer

Pris pr person: 9 kr