Bag bloggen

britt sund på budget

Hvem er jeg?

Jeg hedder Britt Nissen, er 34 år gammel og bosat i nordjylland. Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, og jeg drømmer om at kunne gøre forskel for den helt almindelige danskers sundhed. Jeg ønsker, at bringe sund kost og sund livsstil ned i øjenhøjde, på et niveau hvor vi alle sammen kan være med, uden at det skal betyde at man skal købe fødevarer i specialbutikker, give afkald på mad man godt kan lide og uden at det skal være dyrt.

Jeg starter i det små her på bloggen “Sund på budget”, for er der en myte jeg ofte støder på i mit arbejde, så er det at det er dyrt at leve sundt. Sådan behøver det ikke at være, og det er blandt andet det jeg gerne vil vise og udbrede her på bloggen.
Jeg har det meste af min 20ere været på SU eller levet af småjobs, så jeg ved i høj grad hvad det vil sige, at leve på et meget skrabet budget.
Jeg ved, at det kan sagtens lad sig gøre at spise både billigt og sundt, men det kræver planlægning, koordinering og ikke mindst vilje – forhåbentlig kan mine madplaner hjælpe dig lidt af vejen.

Bloggens indhold

Bloggen kommer til at indeholde sparetips, madplaner og opskrifter der lever op til de danske kostråd, og som du kan lade dig inspirere af og forhåbentlig kan hjælpe dig til at leve både sundt og billigt.

Husk at I kan følge min Facebookside, hvor I har mulighed for at stille spørgsmål, følge med i opdateringer, komme med ris/ros, osv.