Cookie og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger min hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre hjemmesidens indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Nødvendige cookies
Nødvendige cookies gør hjemmesiden brugbar igennem aktiveringen af grundlæggende funktioner. Hjemmesiden kan ikke fungerer optimalt uden disse cookies.

_cfduid: Bliver udbudt af earlybird.dk. Denne bruges af Cloudflare der er et indholds netværk, til at identificere betroet webtrafik

Præference cookies
Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

Analyse cookies
Disse cookies hjælper med at forstå hvordan de besøgende interagere med hjemmesiden. Dette gør de ved at indsamle oplysninger og rapporterer disse anonymt.

_ga: Denne cookie bliver udbudt af Google Analytics og udløber efter 2 år. Den indsamler oplysninger om brugerne og deres aktivitet på hjemmesiden til analyse og rapporteringsformål. Den bruges til at genkende unikke brugere ved at give dem et tilfældigt nummer. Det bruges til besøgsstatistik og statistik på hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics ved brug af dette værktøj

_gat: Denne cookie bliver brugt af Google Analytics og udløber efter 1 dag. Denne cookie bruges til at optimere hastigheden.

_gid: Denne cookie bruges af Google Analytics og udløber efter 1 dag. Den registrerer brugere med et unikt ID nummer der bruges til at lave statistik på hvordan besøgende bruger hjemmesiden.
Den indsamler oplysninger om brugerne og deres aktivitet på hjemmesiden til analyse og rapporteringsformål.

Markedsføring cookies
_collect: Denne cookie sender data til Google Analytics omkring den besøgendes adfærd og enhed. Denne cookie følger den besøgende på flere enheder og hjemmesider.

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, skriver en besked igennem kontaktformular, kommenterer på bloggen og øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Sundpaabudget.kontakt@gmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Kontaktoplysninger
Britt Nissen
Danagården 121
9230 Svenstrup J

Email: Sundpaabudget.kontakt@gmail.com