Forløb og priser

Træt af slankekure? Og drømmer du om at slutte fred med maden, bevæge dig mere eller få nye sunde vaner?
Så kan jeg hjælpe dig på vej!

I et forløb hos mig, hjælper jeg dig med at opbygge nogle vaner, du trives med og som passer ind i din hverdag. Uanset om du ønsker et varigt vægttab, sundere madvaner, mere bevægelsesglæde, holdbare træningsvaner eller mere madro og mindre madstress, så arbejder vi ud fra dine behov og værdier, således at du får etableret nye vaner der er realistiske og meningsfulde for dig i din hverdag.

Jeg har sammensat 3 forløb, som er opbygget efter hvor meget vejledning og støtte du har behov for. Har du spørgsmål til forløbene eller er i tvivl om hvilket der er det rigtige for dig, så er du meget velkommen til at sende mig en mail på sundpaabudget.kontakt@gmail.com. Jeg ringer dig også gerne op, det er helt uforpligtende – du sender bare dine kontakt oplysninger til mig, og jeg ringer dig op hurtigst muligt.Accounts

Projects

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Your Text

Your Text

Your Text

Online forløb
4 uger

1495 ,-

Et puf i den rigtige retning

Indledende samtale (via zoom el. meet)

Kortlægning af mål, barriere og ønsker til nye vaner baseret på dine værdier

Redskaber til at komme videre med dine vaneændringer

Løbende support via mail/messenger

Afsluttende samtale

Inspirationshæfte til dagens måltider


Dette forløb er til dig som allerede er i gang med at ændre vaner, og som bare har brug for sparring eller vejledning til hvilken retning du skal gå for at nå dine mål.

Vi ser på dine ønsker og mål, og du får redskaber til selv at arbejde videre med dine nye vaner. Uanset om du har et ønske om vægttab eller et sundere liv, står jeg klar til at hjælpe dig på vej mod dit mål.

Har du behov for at gå mere i dybden og få mere støtte på din rejse, vil jeg anbefale dig at vælge enten 6 eller 8 ugers forløbet.

Online forløb

6 uger

1995 ,-

Godt i gang med nye vaner

Indledende samtale (via zoom el. meet)

Kortlægning af mål, barriere og ønsker til nye vaner baseret på dine værdier

Redskaber til at etablere nye vaner og håndtere de barriere du støder på undervejs

Midtvejs samtale (via zoom el. meet)

Løbende support via mail/messenger

Afsluttende samtale (via zoom)

Inspirationshæfte til dagens måltider

Dette forløb er til dig som vil i gang med sundere vaner, og ønsker hjælp og vejledning til at komme igang samt støtte undervejs i processen.


Forløbet henvender sig til dig der er kørt sur i slankekurer og restriktioner, og er klar til at arbejde på permanente realistiske ændringer i din livsstil uden afsavn og dårlig samvittighed. Uanset om du har et ønske om vægttab eller et sundere liv, står jeg klar til at hjælpe dig på vej til dit mål.


Har du behov for ekstra støtte i dit forløb, vil jeg anbefale dig mit 8 ugers forløb, hvor du får flere samtaler undervejs

Online forløb

8 uger

2495 ,-

Nu skal det være!

Indledende samtale (via zoom el. meet)

Kortlægning af mål, barriere og ønsker til nye vaner baseret på dine værdier

Redskaber til at etablere nye vaner og håndtere de barriere du støder på undervejs

Opfølgende samtaler hver 2. uge (via zoom el. meet)

Løbende support via mail/messenger

Afsluttende samtale (via zoom)

Inspirationshæfte til dagens måltider

Dette forløb er til dig som står overfor en større livsstils- og vaneændring, og ønsker hjælp og vejledning til at komme i gang samt støtte og vejledning undervejs i hele processen.


Forløbet henvender sig til dig der er kørt sur i slankekurer og restriktioner, og er klar til at arbejde på permanente realistiske ændringer i din livsstil uden afsavn og dårlig samvittighed.


Uanset om du har et ønske om vægttab eller et sundere liv, står jeg klar til at hjælpe dig i mål

Hvordan foregår forløbet?

Antallet at samtaler varierer alt efter hvilket forløb du har valgt, men uanset hvilket forløb du vælger vil du være i tæt kontakt med mig under hele forløbet. Du kan frit skrive til mig undervejs, og jeg tjekker ind hos dig på ugentlig basis.

I samtalerne vil jeg stille dig en masse spørgsmål omkring din hverdag, adfærd, værdier og (mad)vaner, så jeg kan vejlede dig på bedst mulig måde, til hvordan du ændrer dine vaner og når derhen hvor du godt kunne tænke dig at være i dit liv. Vi vil arbejde med din motivation og hvilke motiver der ligger til grund for din ønskede vaneændring, og du vil blive hjulpet på vej til at sætte dig konkrete og realistiske mål.

Det mentale aspekt og vanerne er i fokus under hele forløbet, og forløbet handler ikke om at tabe x antal kg på kortest muligt tid, og derfor er der heller ingen kontrol vejninger (ved mindre du ønsker det) og faktisk behøver vi slet ikke at snakke om vægt, hvis du ikke ønsker det. Man kan sagtens tabe sig, spiser sundere og ændre vaner uden at tillægge vægten større betydning. Det er helt op til dig, hvor meget vægten skal fylde i forløbet.

Hvad får jeg ud af forløbet?

Under forløbet vil du blive mere bevidst om dig selv, din adfærd, dine værdier og vaner, hvilket er alfa omega, når du skal ændre ting i dit liv, uanset om vi taler varigt vægttab eller sundere vaner. Du får ikke en kostplan, men i stedet, redskaber til hvordan du navigerer i maden samt et inspirationshæfte til dagens måltider.

Du vil blive vejledt i hvordan du bedst får sat realistiske og meningsfulde mål, og du vil blive klædt på til at tackle situationer i din hverdag, der spænder ben for dig og de mål du gerne vil opnå. Udover at lære dig selv bedre at kende, vil du få redskaber med dig, som du kan gøre brug af resten af livet, og kan hjælpe dig til at leve et mere meningsfuldt liv, og tackle de udfordringer og barriere, der står i vejen for at lykkes med dine mål.

Om mig

Jeg hedder Britt Nissen, og du kender mig måske allerede fra madplanerne og opskrifterne her på Sund på budget. Madbloggen er egentlig et hobbyprojekt ved siden af mit “rigtige” arbejde – i den “virkelige” verden arbejder jeg i sundhedsvæsenet, og har flere års erfaring med kostvejledning, vanecoaching og rådgivning inden for sundhed, livsstilsændring og rygestop. Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling, og derudover er jeg certificeret Rygestoprådgiver v. kræftens bekæmpelse.

Udover erfaringerne jeg har gjort mig i mit professionelle arbejde, har jeg også prøvet vaneændringerne på egen krop. Jeg ved hvordan det føles og frustrerende det kan være at sidde fast i gamle mønstre der ikke fører én derhen hvor man gerne vil være eller til den krop man ønsker sig. Jeg har prøvet begge yderligheder, og havde en periode på 2,5 år hvor jeg stort set levede af McDonalds mad og frysepizza. Siden hen havnede jeg i den anden grøft, hvor jeg sprang fra kur til kur og havde strenge regler for hvad jeg måtte og ikke måtte spise sammen med et stramt træningsprogram 5-6 gange om ugen.
I dag har jeg heldigvis et meget afslappet og balanceret forhold til kost og træning, hvor alt er tilladt, og jeg har i stedet fokus på bevægelsesglæde, nydelse, lyst, sult og mæthed. Jeg får ikke dårlig samvittighed, og skal ikke gøre mig fortjent til at spise eller straffe mig selv med ekstra (hård) motion. Min personlige rejser har givet mig en endnu større forståelse for, hvor hårdt det kan være at ændre vaner, men jeg ved også at hvis jeg kan, så kan du bestemt også 🙂

britt sund på budget

Tryk her for at booke forløb eller få mere information.