En lækker og nem sommermenu til de dage hvor det bare skal gå stærkt. Man kan selvfølgelig altid lave sommerslawen selv fra bunden, men det er altså også helt i orden at springe over hvor gærdet er lavest en gang imellem 😉
Griller med majskolber og sommerslaw
Ingredienser
- 1 pk griller (4 stk)
- 1 pk sommerslaw,
- 4 majskolber
- salt
- fuldkornsbrød
Sådan gør du
- Kogte majskolber: Fjerne alt det grønne fra kolberne, og kog dem i letsaltet vand i 8-10 minutter. Majskolberne kan også laves i mikroovnen. Her putter du hele kolben ind med blade og det hele på, og giver dem 3 minutter på fuld kraft. Bagefter skære du den brede ende af (toppen) og fjerne nemt bladene – det er SÅ nemt. Krydr dem med salt.
- Vend dressingen i sommerslawen og steg grillerne på panden eller grillen.
- Servér griller, majs og sommerslaw med lidt fuldkornsbrød.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.