sommermad

Griller med majskolber og sommerslaw

En lækker og nem sommermenu til de dage hvor det bare skal gå stærkt. Man kan selvfølgelig altid lave sommerslawen selv fra bunden, men det er altså også helt i orden at springe over hvor gærdet er lavest en gang imellem 😉

sommermad

Griller med majskolber og sommerslaw

4 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Pølser, Sommer
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 pk griller (4 stk)
  • 1 pk sommerslaw,
  • 4 majskolber
  • salt
  • fuldkornsbrød

Sådan gør du
 

  • Kogte majskolber: Fjerne alt det grønne fra kolberne, og kog dem i letsaltet vand i 8-10 minutter. Majskolberne kan også laves i mikroovnen. Her putter du hele kolben ind med blade og det hele på, og giver dem 3 minutter på fuld kraft. Bagefter skære du den brede ende af (toppen) og fjerne nemt bladene – det er SÅ nemt. Krydr dem med salt.
  • Vend dressingen i sommerslawen og steg grillerne på panden eller grillen.
  • Servér griller, majs og sommerslaw med lidt fuldkornsbrød.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*