Grønkålssalat

Grønkålssalat med parmesan, citron og pinjekerner

En lækker salat til julebordet. Grønkålssalaten har en lækker frisk smag fra citron sammen med det salte fra parmesan – det er så lækkert 🙂 Salaten fungerer godt til and, medister, frikadeller og andet fed julemad 🙂

Grønkålssalat

Grønkålssalat med parmesan, citron og pinjekerner

No ratings yet
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Juleopskrifter, Salater
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Grønkålssalat

  • 200 g frisk grønkål
  • 50 g parmesan
  • 50 g pinjekerner

Dressing

  • 1 øko. citron
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Grønkålen vaskes og ribbes i mindre stykker. Bland ingredienserne til dressingen og vend grønkålen sammen med dressingen.
  • Hvis du har god tid, så lad grønkålenssalat trække et par timer på køl.
  • Inden serveringen ristes pinjekerner på en varm pande uden olie et par minutter til de er gyldne.
  • Drys grov stykker friskrevet parmesan og pinjekerne på grønkålssalaten og servér.
  • Salaten er rigtig god til julens fede kødretter som frikadeller, medister og andesteg.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*