Lækkert knas, som udover at smage godt, indholder fuldkorn, så er de også er super nemme at lave 🙂 Jeg plejer at lave dem med mørk chokolade, men de er også gode med både lys og hvid chokolade 😉
Print Recipe
Havrefrastoppe
Tilberedningstid
30minutter
Ventetid
60minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
100gmørk chokolade
60ghavrefrasca. 4 dl
25gnødderhakket (valnødder, hasselnødder el. lign)
2tskrevet appelsinskal
Tilberedningstid
30minutter
Ventetid
60minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
100gmørk chokolade
60ghavrefrasca. 4 dl
25gnødderhakket (valnødder, hasselnødder el. lign)
2tskrevet appelsinskal
Instruktioner
Smelt chokoladen i en skål over vandbad eller i mikroovnen (pas på den ikke brænder på)
Knus havrefrasen groft, f.eks. i en blender eller med en kagerulle.
Bland knust havrefras, appelsinskal og hakkede nødder ned i den smeltede chokolade
Sæt med 2 skeer 24 små toppe på et fad dækket med plastfolie eller bagepapir
Stil toppene i køleskabet til de kolde og chokoladen er størknet
Jeg hedder Britt, er uddannet indenfor ernæring og sundhed, og står bag bloggen “Sund på budget”. Her deler jeg billige og sunde madplaner der lever op til de danske kostråd. I mit arbejde møder jeg tit den påstand, at det er dyrt at leve sundt og man skal købe alle mulige specialvarer. Denne myte har jeg gjort til min mission at modbevise her på bloggen, ved at komme med inspiration til lækker, sund og billig mad.