Lækkert knas, som udover at smage godt, indholder fuldkorn, så er de også er super nemme at lave 🙂 Jeg plejer at lave dem med mørk chokolade, men de er også gode med både lys og hvid chokolade 😉
Havrefrastoppe
Ingredienser
- 100 g mørk chokolade
- 60 g havrefras ca. 4 dl
- 25 g nødder hakket (valnødder, hasselnødder el. lign)
- 2 tsk revet appelsinskal
Sådan gør du
- Smelt chokoladen i en skål over vandbad eller i mikroovnen (pas på den ikke brænder på)
- Knus havrefrasen groft, f.eks. i en blender eller med en kagerulle.
- Bland knust havrefras, appelsinskal og hakkede nødder ned i den smeltede chokolade
- æt med 2 skeer 24 små toppe på et fad dækket med plastfolie eller bagepapir
- Stil toppene i køleskabet til de kolde og chokoladen er størknet
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n