Havrefrastoppe

Print Recipe
Havrefrastoppe
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 60 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 100 g mørk chokolade
  • 60 g havrefras ca. 4 dl
  • 25 g nødder hakket (valnødder, hasselnødder el. lign)
  • 2 tsk revet appelsinskal
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 60 minutter
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 100 g mørk chokolade
  • 60 g havrefras ca. 4 dl
  • 25 g nødder hakket (valnødder, hasselnødder el. lign)
  • 2 tsk revet appelsinskal
Instruktioner
  1. Smelt chokoladen i en skål over vandbad eller i mikroovnen (pas på den ikke brænder på)
  2. Knus havrefrasen groft, f.eks. i en blender eller med en kagerulle.
  3. Bland knust havrefras, appelsinskal og hakkede nødder ned i den smeltede chokolade
  4. Sæt med 2 skeer 24 små toppe på et fad dækket med plastfolie eller bagepapir
  5. Stil toppene i køleskabet til de kolde og chokoladen er størknet
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*