Lækker og nem pastaret med grøntsager og salsiccia. Salsiccia er en italiensk pølse med smæk på smagen og som gør sig rigtig godt i pastaretter 😛
Pasta med salsiccia, squash og peberfrugt
Ingredienser
- 300 g fuldkornspasta el. spaghetti
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 stor squash
- 1 peberfrugt rød
- 1 spsk olie
- 200 g salsiccia pølse
- 1 spsk basilikum kan erstattes med frisk
- 1-2 dl kogevand fra pastaen
- 1 citron, øko skallen + saft
- salt og peber
- evt revet parmesan til servering
Sådan gør du
- Kog pastaen som anvist på posen. Gem 1 dl af pastavandet.
- Fjern skrællen på løg og hvidløg, og hak det fint. Vask squash og peberfrugt, fjern kerner fra peberfrugt og hak dem fint.
- Opvarm olie i en stor pande. Svits løg og hvidløg indtil løgene er klare.
- Tilsæt squash og peberfrugt, og rist det af nogle minutter indtil squashternene er mør. Tag grøntsagerne til side.
- Pil skindet af salciccia pølsen og del farsen i små stykker. Steg stykkerne på panden et par minutter til de er tilberedt.
- Kom grøntsagerne tilbage på panden sammen med salciccia pølsen, og tilsæt revet skal fra 1 citron samt et skvæt citronsaft og basilikum.
- Tilsæt den kogte pasta sammen med pastavand og vend det hele sammen. Tilsæt pastavandet lidt af gangen, så retten ikke bliver alt for "våd".
- Smag retten til sammen med salt og peber, og evt. mere citronsaft efter smag.
- Server evt. med et drys parmesan på toppen.
Video
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
Så bliv medlem og få adgang med det samme.
Så bliv medlem og få adgang med det samme.