Jeg er mega af fan af retter der passer sig selv i ovnen, og frigiver tid til en masser andre ting 🙂 Denne udgave er med lækre saftige bbq kødboller, masser af grønt og ris.

Alt-i-én bradepande med bbq kødboller og grønt
Ingredienser
Kødboller
- 400 g hakket kylling max 10%
- 1 æg
- 3 spsk rasp
- 2 tsk paprika,
- 1,5 tsk salt
- peber
- 1 dl bbq sauce til pensling
Grønt
- 1 broccoli
- 1 peberfrugt
- 1 ds ananas i stykker
- 1 ds babymajs
- 1 stort løg
- 2 tsk olie
- salt og peber
Tilbehør
- 300 g ris
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rør alle ingredienserne sammen til kødbollerne (pånær bbq sauce). Form farsen til små kødboller og læg dem i den ene ende af en bradepande eller bageplade på et stykke bagepapir.
- Broccoli, løg og peberfrugt rengøres og skæres i mundrette stykker. Hæld vandet fra ananas og babymajs.
- Løg grøntsagerne i striber på bradepanden ved siden af kødbollerne. Pensle grøntsagerne med lidt olie og drys med salt og peber.
- Bag det hele i ovnen i 15 minutter. Tag bradepanden ud, og pensl kødbollerne med bbq sauce. Pensl også gerne lidt at grøntsagerne med bbq saucen.
- Bag kødbollerne og grøntsagerne færdig i 10 minutter.
- Server med ris (koges som anvist op posen).