Få overblik over dine indkøb og bliv belønnet med gavekort til skønne oplevelser med familien

(Artiklen er lavet i samarbejde med Gfk danmark, men afspejler fuldt ud min egen holdning til produktet)

Jeg har lavet et samarbejde med Gfk danmark, og har i den forbindelse været medlem af deres forbrugerpanel, Mini-danmark, de sidste par uger. Som panelbruger har jeg testet deres app, og scannet samt registreret vores ugentlige dagligvareindkøb. GfK er en af verdens største analysevirksomheder, og i Danmark, leverer de analyser og rapporter om danskernes dagligvarehandel og forbrug til Danmarks  supermarkeder og producenter.

Som medlem af Gfks forbrugerpanel optjener du point som kan bruges til gavekort til butikker, oplevelser og produkter. Derudover har du mulighed for at sætte dit præg og dele din holdning til den danske dagligvarehandel, og på den både påvirke hvilke varer der står på hylderne i butikkerne og den oplevelse man får som forbruger når man handler ind. En ekstra bonus ved at scanne sine dagligvareindkøb er, at det giver et super godt overblik over familiens dagligvareindkøb fra uge til uge, og man kan se hvor pengene “forsvinder” hen.

Min oplevelse

Jeg kendte en smule til panelet i forvejen inden mit samarbejde, men har aldrig fået tilmeldt mig, da jeg altid har tænkt at det lød lidt besværligt og tidskrævende. Den fordom blev dog ret hurtigt gjort til skamme. App’en som man bruger til at scanne med, er super brugervenlig, og den er meget hurtig til at finde og registrere stregkoderne. Derudover kan man bruge app’en på flere telefoner samtidig, og det tog derfor under et minut for min kæreste og jeg er at scanne varerne fra vores indkøb – det er så nemt, at ungerne sagtens kan sættes i sving 😉

Det der tager længest tid, er faktisk at registrere indkøbet i sin indkøbsdagbog på nettet, men når man først er inde i systemet, så tager det max 5-10 minutter, alt efter størrelsen af indkøbet, og det synes jeg er meget godt givet ud, når man nu optjener point til gavekort og samtidig får et godt overblik over sine indkøb og sit forbrug.

Alt i alt er jeg meget positiv efter min periode som medlem af panelet, og særligt det overblik man får over sine indkøb, gør jeg at vil blive ved med at registrere min varer fremover også.

Hvad får jeg ud af være medlem?

Som panelbruger, modtager du 100 point om ugen for at registrere dine dagligvareindkøb, og derudover kan man optjene følgende ekstra point:

  • Opstartsbonus (300 point) ved hurtig opstart
  • Loyalitetsbonus efter 3, 6 og 12 måneder, når du løbende registrerer (Op til 1500 point pr. år)
  • Ekstra point for at besvare ekstraundersøgelser
  • Point eller gavekort hvis du vinder konkurrencer

Pointene kan veksles til gavekort til Supergavekortet, Send en Tanke og Magasin samt eksklusive produkter til rabatpriser via GFKs medlemsklub.
Det billigste gavekort koster 600 point, så der går ikke lang tid før man har råd til sit første gavekort 🙂 Man kan selvfølgelig også vælge spare sine point op til de store gavekort. Gavekortene kan bruges til mange forskellige ting f.eks. til tøj, elektronik, boligindretning, sport, legetøj, caféer, restauranter, spabehandlinger, biografbilletter, forlystelser, rejser, ophold og meget mere. Så der skulle gerne være rig mulighed for, at forkæle sig selv, kæresten eller få en oplevelse med familien.

Det er gratis at være medlem af panelet, og du kan altid udmelde dig igen. Ved ferie eller sygdom kan du selv indtaste dit fravær, og så vil du modtage 50 point pr. uge.

Derudover får du som nævnt mulighed for at påvirke de danske dagligvarebutikker og producenter, samtidig med at du får et overblik over dine samlede indkøb.

TIlmeld dig her

Hvordan gør jeg?

Når du eller en anden i din husstand har købt ind, registreres varerne med stegkodescanneren og logges i en indkøbsdagbog på nettet. Stregkodescanneren er en app som du henter til din telefon, og den findes både til Android og Apple.
Efter varerne er scannet skal du logge ind i indkøbsdagbogen på nettet og registrere hvor varerne er købt, pris m.m. Alle dagligvareindkøb i løbet af ugen skal scannes og registreres.

GFK har lavet en rigtig god video, der nemt beskriver hvordan du kommer igang som medlem af forbrugerpanelet.

Hvordan bliver jeg medlem?

Det er super nemt at blive medlem. Du klikker på nedenstående link, og besvarer spørgeskemaet. Efter 1-4 dage vil du modtage dine loginoplysninger, og du kan gå igang med at scanne 🙂
Husk at du altid kan melde dig ud igen, hvis det alligevel ikke er noget for dig.

TIlmeld dig her

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*