Fyldt spaghettisquash

Spaghettisquash er simpelthen bare alt for lækkert, og så snart de kommer i butikkerne, plejer jeg at hamstre et lille lager, da det desværre kun er en kort periode man kan få dem. Man kan lave spaghettisquash på mange forskellige måde, men den fyldte udgave er klart en af mine favoritter.

Første gang at man skal tilberede en spaghettisquash kan det være lidt tricky, så hvis du har brug for at se hvordan man gør, er her en fin video 🙂

Print Recipe
Fyldt spaghettisquash
Region Oksekød
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 stk spaghettisquash
  • 2 spsk olie
  • salt
  • 1 ps cheasy mozzarella 13%
Kødsauce
  • 1 spsk olie til stegning
  • 400 g hakket oksekød 3-7% (kan erstattes med svin eller kylling)
  • 1 løg finthakket
  • 3 fed hvidløg finthakket eller presset
  • 2 gulerødder revet
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 ds tomatpure 140 g
  • 1 bouillonterning okse el. grøntsag
  • 1 spsk paprika
  • 2 tsk timian
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk Oregano
  • salt og peber
Region Oksekød
Forberedelses tid 25 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 2 stk spaghettisquash
  • 2 spsk olie
  • salt
  • 1 ps cheasy mozzarella 13%
Kødsauce
  • 1 spsk olie til stegning
  • 400 g hakket oksekød 3-7% (kan erstattes med svin eller kylling)
  • 1 løg finthakket
  • 3 fed hvidløg finthakket eller presset
  • 2 gulerødder revet
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 ds tomatpure 140 g
  • 1 bouillonterning okse el. grøntsag
  • 1 spsk paprika
  • 2 tsk timian
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk Oregano
  • salt og peber
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær spaghetti squashen over i to halve på den lange led. Skrab kernerne ud og smør indersiden af squashen med lidt olie. Drys til sidst med lidt salt.
  3. Læg squashen med indersiden nedad på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen 30-35 minutter. Imens de bager, laver du kødsauce.
Kødsauce
  1. Opvarm lidt olie i en gryde og svits løg og hvidløg til løgene er klare.
  2. Tilsæt kødet og brun det af.
  3. Tilsæt gulerødder, hakket tomat, tomatpure, bouillonterning og krydderier, og lad saucen simre indtil squashen er færdigbagt. Smag saucen til med salt og peber.
Fyldte spaghettisquash
  1. Brug en gaffel til at skrabe indmaden i squashen løst i trevler. Når du har løsnet det hele, fordeles det jævnt i squash-skallen og kødsaucen fordeles henover.
  2. Slut af med revet mozzarella og bag squashen yderligere 5-10 minutter til osten er smeltet.
  3. Den fyldte spaghetti squash kan evt. serveres med lidt fuldkornsbrød ved siden af.
Recipe Notes

Pris pr person: 18-19 kr

Del denne opskrift
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *