Denne indiske granatæblesalat er en skøn blanding af søde og syrlige ingredienser og sprøde teksturer, der bringer smagsløgene på en rejse til Indien. Den søde og saftige granatæblekerner kombineres med friske krydderurter, lime og sprøde grøntsager. Perfekt som en let forret, en farverig sideret eller som en frisk kontrast til krydrede retter.
Nyd en nem og sund salat, der både er smuk at se på og lækker at spise!

Indisk salat med granatæble
Ingredienser
- 1 granatæble kernerne
- 250 g cherrytomater
- 1 agurk
- 1 stort rødløg
- 1 håndfuld persille el. koriander
- 1 lime saften
- 1 spsk olie
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær granatæblet op og tag kernerne ud. Se evt. denne video med hvordan du hurtigt og nemt får kernerne fri.
- Vask og skær tomater, agurk og løg i fine tern. Hak persille fint.
- Vend grantæblekernerne sammen med tomat, agurk, løg samt olie, limesaft og persille, og krydr med salt og peber.
- Smag salaten til med lime og salt, og server salaten til dine klassiske indiske retter som f.eks. chicken korma, butter chicken eller samosaer.