Kyllingesalat med mango og karry

Kyllingesalat m. karry og mango

No ratings yet
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Ret Frokost
Køkken Dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 300 g kyllingebryst kogt, bagt el. stegt
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 100 g mango
  • 1 æble
  • 2,5 dl fraiche 6%
  • 1 tsk sennep
  • 1,5 tsk karry
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Bruger du rå kylling, så start med at koge den ca. 20 minutter i letsaltet vand. Køl kødet ned og skær det i mundretter bider. Personligt bruger jeg ofte kyllingestrimler fra frost, fordi jeg synes det er nemt.
  • Vask og skær frugt og grønt i fine tern/strimler. Bland alle ingredienserne sammen til kyllingesalaten og smag til med salt og peber, og evt. mere karry.
  • Lad salaten trække i køleskabet indtil servering. Det kan sagtens spises med det samme, men det bliver bedre af at stå lidt.
  • Server med rugbrød og evt. lidt sprød kalkun bacon.

Næringsindhold

4 portioner pr opskrift

Portionstørrelse1 person


  • Mængde pr portionKalorier130
  • % Dagligt indtag *
  • Fedt 1.79g 2%
    • Kulhydrater 11g 4%
      • Kostfibre 2.6g 8%
    • Protein 21g 42%

      * Det % daglige indtag fortæller, hvor meget et næringsstof i en portion, bidrager til i en dagskost på 2.000 kalorier.

      Skriv en kommentar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Opskrift Vurdering




      *