Kyllingesalat m. karry og mango
Ingredienser
- 300 g kyllingebryst kogt, bagt el. stegt
- 1 bundt forårsløg
- 1 rød peberfrugt
- 100 g mango
- 1 æble
- 2,5 dl fraiche 6%
- 1 tsk sennep
- 1,5 tsk karry
- salt og peber
Sådan gør du
- Bruger du rå kylling, så start med at koge den ca. 20 minutter i letsaltet vand. Køl kødet ned og skær det i mundretter bider. Personligt bruger jeg ofte kyllingestrimler fra frost, fordi jeg synes det er nemt.
- Vask og skær frugt og grønt i fine tern/strimler. Bland alle ingredienserne sammen til kyllingesalaten og smag til med salt og peber, og evt. mere karry.
- Lad salaten trække i køleskabet indtil servering. Det kan sagtens spises med det samme, men det bliver bedre af at stå lidt.
- Server med rugbrød og evt. lidt sprød kalkun bacon.
Næringsindhold
4 portioner pr opskrift
Portionstørrelse1 person
- Mængde pr portionKalorier130
- % Dagligt indtag *
- Fedt
1.79g
2%
- Kulhydrater
11g
4%
- Kostfibre 2.6g 8%
- Protein 21g 42%
* Det % daglige indtag fortæller, hvor meget et næringsstof i en portion, bidrager til i en dagskost på 2.000 kalorier.