Dagens ret er en lækker omgang pulled pork. Man skal være opmærksom på at kødet skal have lang tid i ovnen, og kommes i ovnen fra morgenstunden. Udover det, kræver retten minimal arbejdsindsats. Derudover laves der dobbelt portion kød, med den tanke at resten bruges dagen efter i enten burger, pita eller wraps 🙂

Første gang jeg prøver at lave pulled pork helt fra bunden, men det var jo super nemt! Resultatet blev rigtig lækkert og det er bestemt kkke sidste gang!
Hej Britt
Her på lørdag når jeg skal lave pulled pork kan jeg så godt bare smide den i min stegeso også undgå at bruge sølvpapir og bagepapir
Hej Alexander 🙂 Ja det kan du sagtens, det gør jeg også selv 😉
Hej Britt.
Skal den stå midt i ovnen?
Med venlig hilsen Anita.
Ja det er meget passende 🙂 Alle ovne er dog forskellige, så husk altid at justere efter hvordan din ovn opfører sig 🙂
Mega lækker opskrift! Det smagte super godt!
Dog syntes vi der manglede noget mere til 🙂
Mit første forsøg på Pullede pork hvor var det lækkert og nemt! Det ser bestemt ikke sidste gang jeg laver det