Fuldkorns burger med pulled pork

Fuldkornsburger med pulled pork og coleslaw

Nem og lækker reste-burger med pulled pork fra dagen før og en frisk sprød coleslaw.

 

Fuldkornsburger med pulled pork og coleslaw

5 from 1 vote
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Svinekød
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutes
Tilberedningstid

10

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 400 g pulled pork rester fra dagen før

  • 4 fuldkornsburgerboller

  • 0,5 agurk i stave

  • Coleslaw
  • 500 g hvidkål el. spidskål

  • 5 gulerødder

  • 2,5 dl cheasy fraiche 5%

  • 1 tsk sennep gerne dijon

  • 2 tsk sukker

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Coleslaw
  • Snit kålen fint. Riv gulerødderne. Bland spidskål og gulerødder i en skål.
  • Rør ingredienserne til dressingen sammen: cheasy fraiche, citronsaft, sennep, sukker og salt og peber, og vend den i grønsagerne.
  • Smag til med salt og peber. Salaten bliver bedst, hvis den får lov at trække en halv times tid i køleskab, men kan også serveres med det samme.
  • Pulled pork burger
  • Lun resterne af pulled porken enten i mikroovnen eller ovnen.
  • Lun bollerne som anvist på pakken.
  • Fyld bollerne med kød og coleslaw og sérver med agurkestave og mere coleslaw ved siden af.

One Comment

  1. Pingback: Sund madplan uge 5 - Sund på budget

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*