Fuldkorns burger med pulled pork

Fuldkornsburger med pulled pork og coleslaw

Nem og lækker reste-burger med pulled pork fra dagen før og en frisk sprød coleslaw.

Fuldkorns burger med pulled pork

Fuldkornsburger med pulled pork og coleslaw

5 fra 1 stemme
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Svinekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 400 g pulled pork (opskrift)
  • 4 fuldkornsburgerboller
  • 0,5 agurk

Coleslaw

  • 500 g hvidkål el. spidskål
  • 5 gulerødder
  • 2,5 dl cheasy fraiche 5%
  • 1 tsk sennep
  • 2 tsk sukker
  • salt og peber

Sådan gør du
 

Coleslaw

  • Snit kålen fint. Riv gulerødderne. Bland spidskål og gulerødder i en skål.
  • Rør ingredienserne til dressingen sammen: cheasy fraiche, citronsaft, sennep, sukker og salt og peber, og vend den i grønsagerne.
  • Smag til med salt og peber. Salaten bliver bedst, hvis den får lov at trække en halv times tid i køleskab, men kan også serveres med det samme.

Pulled pork burger

  • Lun resterne af pulled porken enten i mikroovnen eller ovnen.
  • Lun bollerne som anvist på pakken.
  • Fyld bollerne med kød og coleslaw og sérver med agurkestave og mere coleslaw ved siden af.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.

One Comment

  1. Pingback: Sund madplan uge 5 - Sund på budget

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*