Fuldkorns burger med pulled pork

Fuldkornsburger med pulled pork og coleslaw

Nem og lækker reste-burger med pulled pork fra dagen før og en frisk sprød coleslaw.

Fuldkornsburger med pulled pork og coleslaw

5 from 1 stem
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Svinekød
Antal

4

personer
Forberedelsestid

20

minutter
Tilberedningstid

10

minutter
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 400 g 400 pulled pork rester fra dagen før

  • 4 4 fuldkornsburgerboller

  • 0,5 0,5 agurk i stave

  • Coleslaw
  • 500 g 500 hvidkål el. spidskål

  • 5 5 gulerødder

  • 2,5 dl 2,5 cheasy fraiche 5%

  • 1 tsk 1 sennep gerne dijon

  • 2 tsk 2 sukker

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Coleslaw
  • Snit kålen fint. Riv gulerødderne. Bland spidskål og gulerødder i en skål.
  • Rør ingredienserne til dressingen sammen: cheasy fraiche, citronsaft, sennep, sukker og salt og peber, og vend den i grønsagerne.
  • Smag til med salt og peber. Salaten bliver bedst, hvis den får lov at trække en halv times tid i køleskab, men kan også serveres med det samme.
  • Pulled pork burger
  • Lun resterne af pulled porken enten i mikroovnen eller ovnen.
  • Lun bollerne som anvist på pakken.
  • Fyld bollerne med kød og coleslaw og sérver med agurkestave og mere coleslaw ved siden af.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.

One Comment

  1. Pingback: Sund madplan uge 5 - Sund på budget

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*