Æggekage m. kål, bacon og tomat

Print Recipe
Æggekage m. kål, bacon og tomat
Region Rugbrød
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 8 æg
  • 250 g hvidkål eller spidskål fintsnittet
  • 1 løg
  • 1,5 dl minimælk
  • 1 dl hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1 pk bacon i skiver
  • 250 g tomater almindelig el. cherry
  • rugbrød
Region Rugbrød
Forberedelses tid 5 minutter
Tilberedningstid 25 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 8 æg
  • 250 g hvidkål eller spidskål fintsnittet
  • 1 løg
  • 1,5 dl minimælk
  • 1 dl hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1 pk bacon i skiver
  • 250 g tomater almindelig el. cherry
  • rugbrød
Instruktioner
  1. Snit kålen fint. Kog kålen i lidt usaltet vand i ca. 5 min. og afdryp den i en sigte. Hak løget fint.
  2. Pisk æg, mælk og mel sammen. Vend kål og løg i. Tilsæt salt og peber.
  3. Steg bacon på en pande og læg det til side. Hæld æggemassen på panden med fedtstoffet fra bacon. Lad den stege ved svag varme under låg i ca. 15 min.
  4. Lad æggekagen glide ud på et stort grydelåg eller en tallerken. Læg panden over og vend æggekagen tilbage på panden, så den ustegte side kommer nedad. Steg æggekagen ca. 8-10 min. mere til den er gennemstegt.
  5. Pynt æggekagen med bacon og tomatskiver. Servér med rugbrød og ekstra tomat.
Recipe Notes

Pris pr. person: 14-15 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*