Forberedelses tid | 10 minutter |
Tilberedningstid | 10 minutter |
Ventetid | 15 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 4-500 g hakket kalv og flæsk eller hakket svinekød max 10% fedt
- 1 stort løg fint revet
- 1 æg
- 1 dl minimælk
- 3 spsk havregryn
- 1-2 tsk. salt
- peber
- 1,5 spsk olie
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Rør kødet med revet løg, æg, havregryn, salt og peber. Rør mælken i lidt efter lidt til farsen har en lind konsistens. Lad evt. farsen hvile i køleskabet i ca. 15-20 min.
- Varm olie på en pande. Form farsen til frikadeller med en ske. Dyp evt. skeen i kold vand, så er det nemmere at forme frikadellerne. Gennemsteg frikadellerne ca. 10 minutter – vend dem et par gange undervejs.
Del denne opskrift