Frikadeller

Print Recipe
Frikadeller
Region Svinekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Region Svinekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Rør kødet med revet løg, æg, havregryn, salt og peber. Rør mælken i lidt efter lidt til farsen har en lind konsistens. Lad evt. farsen hvile i køleskabet i ca. 15-20 min.
  2. Varm olie på en pande. Form farsen til frikadeller med en ske. Dyp evt. skeen i kold vand, så er det nemmere at forme frikadellerne. Gennemsteg frikadellerne ca. 10 minutter – vend dem et par gange undervejs.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*