Frikadeller

Print Recipe
Frikadeller
Region Svinekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 4-500 g hakket kalv og flæsk eller hakket svinekød max 10% fedt
  • 1 stort løg fint revet
  • 1 æg
  • 1 dl minimælk
  • 3 spsk havregryn
  • 1-2 tsk. salt
  • peber
  • 1,5 spsk olie
Region Svinekød
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 10 minutter
Ventetid 15 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 4-500 g hakket kalv og flæsk eller hakket svinekød max 10% fedt
  • 1 stort løg fint revet
  • 1 æg
  • 1 dl minimælk
  • 3 spsk havregryn
  • 1-2 tsk. salt
  • peber
  • 1,5 spsk olie
Instruktioner
  1. Rør kødet med revet løg, æg, havregryn, salt og peber. Rør mælken i lidt efter lidt til farsen har en lind konsistens. Lad evt. farsen hvile i køleskabet i ca. 15-20 min.
  2. Varm olie på en pande. Form farsen til frikadeller med en ske. Dyp evt. skeen i kold vand, så er det nemmere at forme frikadellerne. Gennemsteg frikadellerne ca. 10 minutter – vend dem et par gange undervejs.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*