Ovnbagt kylling med ratatouille og pasta pesto

Print Recipe
Ovnbagt kylling med ratatouille og pasta pesto
Region Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 350-400 g kyllingebryst el. inderfilet
Ratatouille
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 250 g cherrytomater el. tomater i tern
  • 2 løg
  • 1 gulerod
  • 1 hvidløg
  • 1 peberfrugt
  • 2 dl vand
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk balsamico kan undlades
  • salt og peber
Pasta pesto
  • 300 gram fuldkornspasta
  • 1 gl grøn pesto
Region Kylling
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
Ingredienser
  • 350-400 g kyllingebryst el. inderfilet
Ratatouille
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 250 g cherrytomater el. tomater i tern
  • 2 løg
  • 1 gulerod
  • 1 hvidløg
  • 1 peberfrugt
  • 2 dl vand
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk balsamico kan undlades
  • salt og peber
Pasta pesto
  • 300 gram fuldkornspasta
  • 1 gl grøn pesto
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader og sæt en stor gryde med vand over at koge.
  2. Skær løg i både og hak hvidløget fint. Skær peberfrugt, aubergine, squash og gulerødder i tern. Vask tomaterne og skær dem i halve.
  3. Fordel grøntsagerne i et stortildfast fad. Hæld vand, balsamico, sukker samt salt og peber over grøntsagerne og bland det godt rundt.
  4. Skær kyllingebrysterne i store strimler og fordel dem ovenpå grøntsagerne.
  5. Bag ratatouille og kylling i ovnen i ca. 20 minutter.
  6. Kog pastaen som anvist på posen og hæld vandet fra. Vend den kogte pasta sammen med et halvt glas grøn pesto.
  7. Serveres straks, velbekomme!
Recipe Notes

Pris pr. person: ca. 13-16 kr

Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*