Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 15 minutter |
Antal personer |
|
Ingredienser
- 300 g fuldkornspasta el. spaghetti
- 3-400 g kyllingebryst eller inderfilet
- 250 g cherrytomater eller tomater
- 2 løg
- 2 fed hvidløg presset
- 1 squash revet
- 3 gulerødder revet
- 1 tsk Oregano
- 1 tsk timian
- 6 dl kyllingebouillon vand + 1 terning
- salt og peber
- 1 spsk olie
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Skyl og skær cherrytomater i både, løgene hakkes fint.
- Skræl gulerødderne og riv dem fint. Squashen vaskes og rives fint.
- Skær de optøede kyllingebryster ud i tern.
- Varm olien en stor gryde og svits kyllingen et kort øjeblik.
- Kom alle ingredienserne (tomat, pasta, squash, gulerod, løg, presset hvidløg, krydderier) op i gryden og dæk med kyllingebouillon.
- Kog pastaretten op og rør undervejs.
- Retten skal koge i ca. 10-12 minutter til pastaen er mør.
- Serveres straks, velbekomme!
Recipe Notes