1. december: Adventskonkurrence fra plusbog.dk

Bag den første låge i Sund på budgets julekalender gemmer sig en skøn konkurrence sponsoreret af plusbog.dk, hvor du har mulighed for at vinde Kogebogen Meyers når du flytter hjemmefra. 

Konkurrencen foregår på facebook, hvor du for at have chancen for at vinde, skal kommentere på dette opslag

Om kogebogen

Kogebogen Meyers når du flytter hjemmefra er en begynderkogebog for unge mennesker, som har lyst til at lære, hvordan man laver sund lækker mad. Bogen er et resultat af et tæt samarbejde mellem kokkene i Meyers Madhus og unge fra Egmont Kollegiet.

Bogen byder på et bredt udvalg af opskrifter. Prøv for eksempel en god dansk klassiker som frikadeller, eller hvad med lækre poke bowls, fish’n’chips, grød eller pizza? Du kan også prøve kræfter med hjemmebagte boller til fødselsdagen, hjemmelavet lemonade eller en god linsegryde.

I alle bogens opskrifter anvendes råvarer, som du har råd til at betale, selvom du er på SU. Og det skal selvfølgelig stadig være lækkert, sundt og smage fantastisk. Du finder inspiration til alle måltider, og der gives desuden gode tips og idéer til, hvordan du kan bruge madrester til eksempelvis din madpakke.

Meyers når du flytter hjemmefra er der masser af inspiration til dig, som lige er flyttet hjemmefra og gerne vil lære at lave sund velsmagende mad til rimelige penge!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*