Hønsesalat med kalkunbacon

Print Recipe
Hønsesalat med kalkunbacon
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Ventetid 60 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Hønsesalat
  • 250-300 g kylling bryst, inderfilet, lårfilet, osv.
  • vand + 1 bouillonterning
  • 200-250 g champignon i skiver
  • olie til stegning
  • 0,5 ds aspargessnitter gem lidt af væden
  • 1 dl cheasy fraiche 5%
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 spsk væde fra aspargessnitterne
  • 1 skvæt citronsaft
  • salt og peber
Tilbehør
  • 1 pk kalkunbacon i skiver
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 40 minutter
Ventetid 60 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Hønsesalat
  • 250-300 g kylling bryst, inderfilet, lårfilet, osv.
  • vand + 1 bouillonterning
  • 200-250 g champignon i skiver
  • olie til stegning
  • 0,5 ds aspargessnitter gem lidt af væden
  • 1 dl cheasy fraiche 5%
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 spsk væde fra aspargessnitterne
  • 1 skvæt citronsaft
  • salt og peber
Tilbehør
  • 1 pk kalkunbacon i skiver
Instruktioner
  1. Kog kyllingen i lidt vand sammen med en bouillonterning i ca. 20 minutter. Lad kyllingen stå og trække i vand i 10 minutter inden du tager den op og lad kødet kåle. Kødet skæres ud i mundrette bider.
  2. Champignonerne renses grundigt for jord og skæres i halve skiver. Rist champignoner i lidt fedtstof på panden til de er gyldne. Lad champignonerne køle af.
  3. Hæld væden fra aspargessnitterne (gem 1 spsk), og bland snitterne med fraiche 5%, mayonnaise, citronsaft, 1 spsk væde fra snitterne, sennep samt et drys salt og peber.
  4. Tilføj ristede champignon og kyllingestykker og vend det hele rundt. Smag til med salt og peber.
  5. Lad hønsesalaten trække i køleskabet minimum 1 time inden servering.
  6. Hønsesalaten serveres med sprødstegt kalkunbacon.
Del denne opskrift
 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*