Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 40 minutter |
Ventetid | 60 minutter |
Antal personer |
personer
|
Ingredienser
Hønsesalat
- 250-300 g kylling bryst, inderfilet, lårfilet, osv.
- vand + 1 bouillonterning
- 200-250 g champignon i skiver
- olie til stegning
- 0,5 ds aspargessnitter gem lidt af væden
- 1 dl cheasy fraiche 5%
- 2 spsk mayonnaise
- 1 tsk dijon sennep
- 1 spsk væde fra aspargessnitterne
- 1 skvæt citronsaft
- salt og peber
Tilbehør
- 1 pk kalkunbacon i skiver
Ingredienser
Hønsesalat
Tilbehør
|
|
Instruktioner
- Kog kyllingen i lidt vand sammen med en bouillonterning i ca. 20 minutter. Lad kyllingen stå og trække i vand i 10 minutter inden du tager den op og lad kødet kåle. Kødet skæres ud i mundrette bider.
- Champignonerne renses grundigt for jord og skæres i halve skiver. Rist champignoner i lidt fedtstof på panden til de er gyldne. Lad champignonerne køle af.
- Hæld væden fra aspargessnitterne (gem 1 spsk), og bland snitterne med fraiche 5%, mayonnaise, citronsaft, 1 spsk væde fra snitterne, sennep samt et drys salt og peber.
- Tilføj ristede champignon og kyllingestykker og vend det hele rundt. Smag til med salt og peber.
- Lad hønsesalaten trække i køleskabet minimum 1 time inden servering.
- Hønsesalaten serveres med sprødstegt kalkunbacon.