Grønkålssalat

Grønkålssalat med parmesan, citron og pinjekerner

En lækker salat til julebordet. Grønkålssalaten har en lækker frisk smag fra citron sammen med det salte fra parmesan – det er så lækkert 🙂 Salaten fungerer godt til and, medister, frikadeller og andet fed julemad 🙂

Grønkålssalat

Grønkålssalat med parmesan, citron og pinjekerner

No ratings yet
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Juleopskrifter, Salater
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Grønkålssalat

  • 200 g frisk grønkål
  • 50 g parmesan
  • 50 g pinjekerner

Dressing

  • 1 øko. citron
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Grønkålen vaskes og ribbes i mindre stykker. Bland ingredienserne til dressingen og vend grønkålen sammen med dressingen.
  • Hvis du har god tid, så lad grønkålenssalat trække et par timer på køl.
  • Inden serveringen ristes pinjekerner på en varm pande uden olie et par minutter til de er gyldne.
  • Drys grov stykker friskrevet parmesan og pinjekerne på grønkålssalaten og servér.
  • Salaten er rigtig god til julens fede kødretter som frikadeller, medister og andesteg.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*