En lækker salat til julebordet. Grønkålssalaten har en lækker frisk smag fra citron sammen med det salte fra parmesan – det er så lækkert 🙂 Salaten fungerer godt til and, medister, frikadeller og andet fed julemad 🙂
Grønkålssalat med parmesan, citron og pinjekerner
Ingredienser
Grønkålssalat
- 200 g frisk grønkål
- 50 g parmesan
- 50 g pinjekerner
Dressing
- 1 øko. citron
- 2 spsk olie
- 1 tsk sukker
- 1 tsk salt
- peber
Sådan gør du
- Grønkålen vaskes og ribbes i mindre stykker. Bland ingredienserne til dressingen og vend grønkålen sammen med dressingen.
- Hvis du har god tid, så lad grønkålenssalat trække et par timer på køl.
- Inden serveringen ristes pinjekerner på en varm pande uden olie et par minutter til de er gyldne.
- Drys grov stykker friskrevet parmesan og pinjekerne på grønkålssalaten og servér.
- Salaten er rigtig god til julens fede kødretter som frikadeller, medister og andesteg.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n