Paninier kan laves på uendelig mange lækre måder og er en god måde at få brugt rester af pålæg og grønt – og ja så er det jo bare enormt nem mad til de travle dage 🙂 Her har jeg lavet en panini ala cheeseburger med oksekød, spinat, tomat og cheddar 😛
Panini ala cheeseburger
Ingredienser
- 400 g hakket oksekød max 10%
- 2 tsk olie til stegning
- 1 tsk paprika
- 1 tsk løgpulver
- salt og peber
- 4 paninibrød
- 75 g frisk spinat
- 4 tomater
- 1 alm. løg
- 125 g revet cheddar
- ketchup og sennep
- evt drueagurker el. conichoner
Tilbehør
- 1 agurk
- 4 gulerødder
Sådan gør du
- Brun kødet på panden i lidt olie og krydr det med paprika, løgpulver samt salt og peber. Husk at smage til.
- Flæk brødene og smør dem med ketchup og sennep.
- Vask spinaten grundigt og klem den fri for vand. Fordel den i brødene, og her efter kød, tomatskiver, hakket løg, evt. drueagurker og tilslut cheddar.
- Luk brødene sammen og steg dem i et paninijern eller toaster til de er gyldne og sprøde, og osten er smeltet.
- Skær de færdige paninier over i to og server dem med grøntsagsstave.