panini cheeseburger

Panini ala cheeseburger

Paninier kan laves på uendelig mange lækre måder og er en god måde at få brugt rester af pålæg og grønt – og ja så er det jo bare enormt nem mad til de travle dage 🙂 Her har jeg lavet en panini ala cheeseburger med oksekød, spinat, tomat og cheddar 😛

panini cheeseburger

Panini ala cheeseburger

5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Oksekød
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 400 g hakket oksekød max 10%
  • 2 tsk olie til stegning
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk løgpulver
  • salt og peber
  • 4 paninibrød
  • 75 g frisk spinat
  • 4 tomater
  • 1 alm. løg
  • 125 g revet cheddar
  • ketchup og sennep
  • evt drueagurker el. conichoner

Tilbehør

  • 1 agurk
  • 4 gulerødder

Sådan gør du
 

  • Brun kødet på panden i lidt olie og krydr det med paprika, løgpulver samt salt og peber. Husk at smage til.
  • Flæk brødene og smør dem med ketchup og sennep.
  • Vask spinaten grundigt og klem den fri for vand. Fordel den i brødene, og her efter kød, tomatskiver, hakket løg, evt. drueagurker og tilslut cheddar.
  • Luk brødene sammen og steg dem i et paninijern eller toaster til de er gyldne og sprøde, og osten er smeltet.
  • Skær de færdige paninier over i to og server dem med grøntsagsstave.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne? Så bliv medlem og få adgang med det samme.n
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*