panini cheeseburger

Panini ala cheeseburger

Paninier kan laves på uendelig mange lækre måder og er en god måde at få brugt rester af pålæg og grønt – og ja så er det jo bare enormt nem mad til de travle dage 🙂 Her har jeg lavet en panini ala cheeseburger med oksekød, spinat, tomat og cheddar 😛

Panini ala cheeseburger

5 from 1 vote
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Oksekød
Antal

4

personer
Forberedelsestid

15

minutes
Tilberedningstid

10

minutes
Fryseegnet

Nej

Det skal du bruge

  • 400 g hakket oksekød max 10%

  • olie til stegning

  • 1 tsk paprika

  • 1 tsk løgpulver

  • salt og peber

  • 4 paninibrød (f.eks. napolibrød fra Rema)

  • 75 g frisk spinat

  • 4 tomater i skiver

  • 1 alm. løg finthakket

  • 125 g revet cheddar

  • ketchup og sennep

  • evt drueagurker el. conichoner finthakket

  • Tilbehør
  • 1 agurk i stave

  • 4 gulerødder i stave

Sådan gør du

  • Brun kødet på panden i lidt olie og krydr det med paprika, løgpulver samt salt og peber. Husk at smage til.
  • Flæk brødene og smør dem med ketchup og sennep.
  • Vask spinaten grundigt og klem den fri for vand. Fordel den i brødene, og her efter kød, tomatskiver, hakket løg, evt. drueagurker og tilslut cheddar.
  • Luk brødene sammen og steg dem i et paninijern eller toaster til de er gyldne og sprøde, og osten er smeltet. (Har du hverken toast- eller paninijern, kan du grille dem i ovnen i 5-10 minutter, hold øje med dem).
  • Skær de færdige paninier over i to og server dem med grøntsagsstave.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*