spinatvafler

Spinatvafler med tunsalat

Spinatvafler kan laves på mange måder. Her er en skøn udgave med tunsalat – velegnet til frokost eller som forret 🙂

Spinatvafler med tunsalat

0 from 0 votes
Recipe by Britt // Sund på budget Course: Fisk og skaldyr, Madpakke
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes

Det skal du bruge

  • 1 portion spinatvafler (se opskrift)

  • 1 håndfuld salat eller kålblanding

  • Tunsalat
  • 2 ds tun i vand

  • 3 spsk fraiche 5%

  • 1 spsk mayonnaise

  • 1 ds majs

  • 0,5 rødløg el. løg

  • 0,5 rød peberfrugt

  • 1 skvæt citron

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at lave spinatvaflerne (se opskrift). Imens vaffeldejen trækker og vafler er i jernet, kan du lave tunsalaten.
  • Hæld vandet fra tun og majs. Hak løg og peberfrugt fint. Rør tun og grøntsager sammen med de øvrige ingredienser, og smag tunsalat til med salt og peber.
  • Server vaflerne med lidt salat/kål og en god klat tunsalat på toppen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*