Spinatvafler kan laves på mange måder. Her er en skøn udgave med tunsalat – velegnet til frokost eller som forret 🙂
Spinatvafler med tunsalat
Servings
servings
4
Prep time
30
minutesCooking time
40
minutesDet skal du bruge
1 portion spinatvafler (se opskrift)
1 håndfuld salat eller kålblanding
- Tunsalat
2 ds tun i vand
3 spsk fraiche 5%
1 spsk mayonnaise
1 ds majs
0,5 rødløg el. løg
0,5 rød peberfrugt
1 skvæt citron
salt og peber
Sådan gør du
- Start med at lave spinatvaflerne (se opskrift). Imens vaffeldejen trækker og vafler er i jernet, kan du lave tunsalaten.
- Hæld vandet fra tun og majs. Hak løg og peberfrugt fint. Rør tun og grøntsager sammen med de øvrige ingredienser, og smag tunsalat til med salt og peber.
- Server vaflerne med lidt salat/kål og en god klat tunsalat på toppen.