spinatvafler

Spinatvafler med tunsalat

Spinatvafler kan laves på mange måder. Her er en skøn udgave med tunsalat – velegnet til frokost eller som forret 🙂

Spinatvafler med tunsalat

5 from 1 stem
Opskriften er lavet af Britt // Sund på budget Ret Fisk og skaldyr, Madpakke
Servings

4

servings
Prep time

30

minutter
Cooking time

40

minutter

Det skal du bruge

  • 1 portion 1 spinatvafler (se opskrift)

  • 1 1 håndfuld salat eller kålblanding

  • Tunsalat
  • 2 ds 2 tun i vand

  • 3 spsk 3 fraiche 5%

  • 1 spsk 1 mayonnaise

  • 1 ds 1 majs

  • 0,5 0,5 rødløg el. løg

  • 0,5 0,5 rød peberfrugt

  • 1 skvæt 1 citron

  • salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at lave spinatvaflerne (se opskrift). Imens vaffeldejen trækker og vafler er i jernet, kan du lave tunsalaten.
  • Hæld vandet fra tun og majs. Hak løg og peberfrugt fint. Rør tun og grøntsager sammen med de øvrige ingredienser, og smag tunsalat til med salt og peber.
  • Server vaflerne med lidt salat/kål og en god klat tunsalat på toppen.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*