Spinatvafler kan laves på mange måder. Her er en skøn udgave med tunsalat – velegnet til frokost eller som forret 🙂
Spinatvafler med tunsalat
Ingredienser
- 1 portion spinatvafler (opskrift)
- 1 håndfuld salat eller kålblanding
Tunsalat
- 2 ds tun i vand
- 3 spsk fraiche 5%
- 1 spsk mayonnaise
- 1 ds majs
- 0,5 rødløg
- 0,5 rød peberfrugt
- 1 skvæt citron
- salt og peber
Sådan gør du
- Start med at lave spinatvaflerne Imens vaffeldejen trækker og vafler er i jernet, kan du lave tunsalaten.
- Hæld vandet fra tun og majs. Hak løg og peberfrugt fint. Rør tun og grøntsager sammen med de øvrige ingredienser, og smag tunsalat til med salt og peber.
- Server vaflerne med lidt salat/kål og en god klat tunsalat på toppen.