spinatvafler

Spinatvafler med tunsalat

Spinatvafler kan laves på mange måder. Her er en skøn udgave med tunsalat – velegnet til frokost eller som forret 🙂

spinatvafler

Spinatvafler med tunsalat

5 fra 1 stemme
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Ret Fisk og skaldyr, Madpakke
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 portion spinatvafler (opskrift)
  • 1 håndfuld salat eller kålblanding

Tunsalat

  • 2 ds tun i vand
  • 3 spsk fraiche 5%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 ds majs
  • 0,5 rødløg
  • 0,5 rød peberfrugt
  • 1 skvæt citron
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Start med at lave spinatvaflerne Imens vaffeldejen trækker og vafler er i jernet, kan du lave tunsalaten.
  • Hæld vandet fra tun og majs. Hak løg og peberfrugt fint. Rør tun og grøntsager sammen med de øvrige ingredienser, og smag tunsalat til med salt og peber.
  • Server vaflerne med lidt salat/kål og en god klat tunsalat på toppen.
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*