One pot pasta med kål, porre og bacon

One pot pasta med kål, porre og bacon

Denne skønne og nemme pastaret kombinerer den let søde porre, den sprøde tekstur af kål samt syrlig citronsaft sammen med den saltesmag fra bacon, alt i én gryde 😀

Kål er en genial grøntsag at bruge i sine retter, da den er rig på fibre, vitaminer, mineraler og antioxidanter. Den er især rig på C-vitamin, som er kendt for at styrke immunsystemet og fremme sund hud. Samtidig indeholder kål også betydelige mængder kostfibre, der bidrager til en sund fordøjelse. Porrer er fyldt med vigtige næringsstoffer som vitamin K, der styrker knoglerne, og vitamin A, der er essentielt for synet.

One pot pasta med kål, porre og bacon

One pot pasta med kål, porre og bacon

5 fra 4 stemmer
Antal 4

Ingredienser
  

  • 400 g spidskål eller hvidkål
  • 2 porrer
  • 1 spsk olie
  • 150 g bacon fedtreduceret
  • 1 bouillonterning
  • 6 dl vand
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • 3 spsk citronsaft
  • 300 gram fuldkornsspaghetti
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Rengør og snit kål og porre i fine strimler.
  • Opvarm lidt olie i en gryde og svits først bacon sprødt.
  • Tilsæt kål og og porre og lad det stege med til kål er faldet sammen og lidt gylden.
  • Tilsæt spaghetti, vand, madlavningsfløde, citronsaft og bouillonterning.
  • Lad det simre ved lav/middelvarme til sauce er kogt ind og spaghettien er al dente.
  • Smag til salt, peber og evt. mere citronsaft.
Ønsker du at se næringsindholdet på opskrifterne?
bliv medlem og få adgang med det samme.
5 from 4 votes (4 ratings without comment)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*